vrijdag 3 december 2010

U2

Donderdag vervelend nieuws uit Nederland gekregen en 's een presentatie gegeven voor de bedrijfs- en winkeliersvereniging in Cranbourne. Leuke ervaring. Vervolgens 's nachts rond twee uur op de bank naar de Sepp Blatter show te kijken. Door de wk's aan Rusland en Qatar te geven wordt weer een duidelijk signaal afgegeven dat het niemand interesseerd wat fans willen, als de miljoenen maar binnenstromen in de zakken van de keuzecommissie.........belachelijke corrupte bende.Maar goed, 's Avonds was het tijd om mijn verjaardagskado eindelijk te gebruiken. Twee kaarten voor een concert van U2 in Etihad Stadium in de Docklands. Normaal goed voor 50.000 mensen, en nu bijna twee keer zoveel aanwezig.

Met een rond podium zijn er bijna geen slechte plaatsen, maar wij hadden wel hele goede stoelen, recht tegenover het podium en prima zicht op de (kleine) artiesten en het (grote) scherm. Helaas was Jay-Z de opwarmact, niet echt mijn muziek en een rare keus om hem te laten rappen voordat U2 toch meer mainstream muziek speelt.

Maar uiteraard weten ze er een gigantische show van te maken, met hun ruimteschip vol licht en geluidseffecten. Afwisselend genoeg om het twee uur lang boeiend te houden. Heel leuk verjaardagskado!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten